Reviews over Marjanne Roodenburg – Kindercoach

Benieuwd naar ervaringen van ouders en kinderen? In de reviews lees je over hun ervaring bij mij in mijn praktijk. In verband met de privacy zijn de namen veranderd.

Reviews over Marjanne Roodenburg – Kindercoach

{

Ik fietste na de opstelling heerlijk naar huis. Voelde me figuurlijk lichter. Ben er nog steeds mee bezig. Het geeft nog niet alle antwoorden op de vragen die ik heb, maar ik ben zeker een stukje verder gekomen. Dat ik mijn hart moet volgen is duidelijk en ik was verbaasd dat ik dat eigenlijk al best veel doe. (Madelon wilde graag een opvoedopstelling, omdat zij bang was dat zijzelf ‘de rem’ was in de ontwikkeling van haar dochter van 13 jaar.)

Madelon, 49 jaar
{

Wij merken grote positieve veranderingen bij Mees. Hij gaf aan dat hij de sessies bij jou altijd heel prettig vond.Hij voelt zich eindelijk begrepen en begrijpt ook steeds beter wat anderen van hem ‘verwachten’. En hij begrijpt beter wat de gevolgen zijn van zijn handelen in bepaalde situaties.Je merkt dat hij gelukkiger is, meer speelafspraakjes heeft, behulpzamer is naar ons, zijn broertje en anderen en er ook minder strijd is tussen hem en zijn broertje.

Zijn zelfvertrouwen groeit hierdoor en dat is heel fijn om te zien. Wij willen daarom jou heel erg bedanken voor alle hulp en tijd die je aan Mees gegeven hebt. De kleiwerkstukjes die hij bij jou heeft gemaakt hebben een mooie prominente plek gekregen op zijn nieuwe kamer!

Ouders van Mees (9 jaar)
{

Afgelopen jaren waren wij op zoek naar de ‘waarom’ vraag van Tessa’s gedrag. Mede doordat we jou ontmoet hebben en door ‘zelfstudie’ ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Opvoeden blijft het ‘moeilijkste’ beroep op aarde. Fijn dat we bij jou terecht konden met onze vragen.

Nogmaals dank voor je hulp. Zowel Tessa als wij voelden ons bij jou enorm op ons gemak en gehoord!

Moeder van Tessa (5 jaar)
{

Ik heb er veel aan gehad om met jou te praten. Het leukste vond ik dat we dan ondertussen dingen maakten. Zoals de dromenvanger. Ik begrijp nu beter hoe ikzelf in elkaar zit. Dat geeft me meer zelfvertrouwen. En daar heb ik zeker wat aan als ik naar de brugklas ga.

Benthe (12 jaar)
{

De terugkoppeling was altijd heel duidelijk en goed. En als we vragen hadden konden we dat bespreken. En het belangrijkste, we merkten aan Dorien dat ze het heel prettig vond en zichzelf kon zijn, een groot pluspunt.

Moeder van Dorien (10 jaar)
{

Ik vond het erg leuk bij je en vooral de krastekeningen die we op de vloer deden. Ik voelde toen dat ik met alle kracht die ik in me had voor mezelf kon opkomen en ook nog jou tegen kon houden! Dat was echt vet!

Dorien (10 jaar)
{

We zijn erg tevreden, omdat hebben gemerkt dat met een relatief kortdurend traject Björn handvatten aangereikt heeft gekregen om met een paar dingen anders om te gaan. En wat ik vooral fijn vind is dat je vooral ook mooie eigenschappen van Björn hebt aangegeven. Ik heb bij hem gemerkt dat dat hem ook goed geholpen heeft.

Moeder van Björn (9 jaar)
{

Ik heb geleerd dat ik mijn ‘voetbalstem’ ook op andere momenten kan inzetten. Dat werkt heel goed.

Björn (9 jaar)
{

Heel erg bedankt voor de inzichtgevende sessie. Vooral het woord en beeld ‘omtlasten’ raakte mij. Wat fijn dat ik dit inzicht nu heb en voel dat de moederliefde vrij kan stromen.

Eva (45 jaar)